Annonse
00:00 - 08. september 2017

Demokrat-utbrytere sponser forvirring

Annonse

Valgkampen tetner seg til i ytterfløyene, der vi i noen uker har fulgt Demokratene i Norges valg- og motvalgkamp. En ekskludert skyggefraksjon stikker kjepper i hjulene. Siste nytt er falske Facebook-sider, der «Demokratene Sør-Trøndelag» og «Demokratene Østfold» oppfordrer medlemmene til å stemme Frp. Tidligere partimedlem Olaf Roalkvam hevdet per tirsdag å ha nådd 49 102 personer med budskapet i sponsede annonser. Det egentlige Demokratene kaller det valgsabotasje.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvererklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.