Annonse
00:00 - 15. september 2017

Apokalypse nå

Hva kjennetegner å være politiker i innspurten til et valg? Jonas Gahr Støre fikk et mørkt drag over ansiktet da han fikk spørsmålet. I et valgår ble gjerne det politiske spillet tydeligere, sa han. Det finnes dem «som ikke vil deg godt».

Inn i jøtulnatta: Jonas Gahr Støre ankommer Folkets Hus i Oslo. Om ikke lenge skal han stirre rett inn i sitt livs verste politiske nederlag.
Annonse

Ståle Wig analyserer Støres fall på Morgenbladets podcast. Abonner gratis via Itunes eller lytt her:

 

Lese mer?

— Prøv Morgenbladet —
Det er
ettertanken
som teller
Inntil 30% rabatt
Bestill her
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.