00:00 - 18. august 2017

Trumps talsmann

Republikanernes talsperson i Norge, Vincent E. F. Baugh, er kritisk til president Trumps uttalelser om rasistisk vold, men støtter ham fortsatt.

Støtter fortsatt Trump: – Obama var lett å angripe som symbol på den hvite rasens undergang, for å si det med Ku Klux Klans ord. Det gir ikke mening og er ikke legitimt, men det er deres oppfatning at USA var nær undergangen da de valgte en svart president, sier Vincent Eugene Francis Baugh, republikanernes talsperson i Norge.

President Donald Trump har skapt voldsom debatt og protester etter at han tirsdag gjentok at begge sider hadde ansvar for volden i Charlottesville sist helg. Er du enig med ham?

– Jeg vil ikke si jeg er enig, men det er noe i det han sier ved at begge sider trekker veksler på dette. Siden FBI brakk ryggen på Ku Klux Klan på 1960-70-tallet, har de aldri hatt demonstrasjoner uten motdemonstrasjoner.

Hvordan kan Trump si at begge sider har like mye ansvar når den ene siden står for rasisme og intoleranse, noe den andre siden demonstrerer mot?

Annonse