Annonse
00:00 - 01. september 2017

Sten Inge Jørgensen om Norges svar på Breitbart

Kampen om den lille mann hardner til, skriver Sten Inge Jørgensen.

Annonse

«Vi har fått et samfunn som ikke lenger tar vare på seg selv, jfr masseinnvandringen. Vår instinktive motvilje mot denne utviklingen utdefineres som hat og frykt, - mens disse tilbøyelighetene fra naturens side egentlig er sunne.»

Sverre N. Andersen, publisert på Resett.no

 

Vi kan ikke love ketsjup til alle,
men vi lover å servere deg viktige saker hver dag.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvererklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.