Annonse
00:00 - 01. september 2017

På midtbanen: Marx Lenin

Annonse

Vi fortsetter vår serie med miniprofiler av brasilianske fotballspillere med stilige navn. Sist ute var Pikachu, høyreback på Vasco da Gama. Denne uken presenterer vi nummer ti på Vasco-rival Flamengos U-17-lag: Marx Lenin. Gigatalentet skyter med høyre, og er en dyktig playmaker og taktiker, med store dribleferdigheter. Han er ikke så veldig interessert i politikk, men har allerede bestemt seg for hva han skal stemme under presidentvalget neste år: Det samme som mamma.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvererklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.