Annonse
00:00 - 25. august 2017

Oljefondet tøffer seg

Annonse

«Norges statlige fond avslører intervensjonistiske karaktertrekk», melder Financial Times denne uken. Intervensjonismen fant sted på generalforsamlingen, der fondet har stemt imot ledelsen i syv av de største selskapene det eier aksjer i. Særlig er det teknologiselskapene som får gjennomgå, der oljefondet gikk imot ledelsens forslag til lønn av ledere og styremedlemmer, og støttet ulike forslag som kan gi mer makt til aksjonærene. ​

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvererklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.