Annonse
00:00 - 04. august 2017

Og nå som jeg hadde en så god flow

Annonse

Du! Du! Du! Hør. Hør, da: «La Mooch-aracha, la Mooch-aracha…da-da-dada-dada-daaa!» Nei. Traff ikke ikke helt, den. Her! Her! Hør denne!: «Mooch Ado About Nothing?» Hehe! «…about nothing!», lisssom. Er sånn Trump er, ikke sant. Hørt den alt? Fanker’n da. «Scaramucci, Scaramucci, Will you do the fand…» Den og? Eh. Men hør her da: «Don’t cry for me Mooch-entina». Nei, den funka bedre i hodet. «You cant handel the Mooch!» Mooch-mooo…. Hæ! Er det ferdig alt?

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvererklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.