Annonse
00:00 - 04. august 2017

Norske verdier som nescaf-te

Annonse

Noen som så den uforklarlige VG-saken hvor Senterpartiets Ola Borten Moe og kulturminister Linda Hofstad Helleland (Høyre) stilte opp sammen for å snakke om viktigheten av «norske verdier» (les: å kunne synge julesanger på skolen og bli tvunget til å dusje etter gymmen så man kan sammenligne kjønnshårutviklingen sin med klassekameratenes)? Ifølge VG inviterte Senterpartiprofilen på «kaffe, vafler og jordbær – gode norske verdier». Men notisredaksjonens bildeanalyse viser at Borten Moe helte i koppen til Helleland fra en vannkoker! Våre eksperter har to teorier om hva han kan ha prøvd å servere: 1. Te (jevnfør tidligere debatter i notisspaltene: fysj). 2. Pulverkaffe. I begge tilfeller er dette det mest unorske som har skjedd siden amerikanske Mondelez kjøpte opp «et lite stykke Norge».

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvererklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.