Annonse

Annonse

00:00 - 04. august 2017

Norske verdier som nescaf-te

Noen som så den uforklarlige VG-saken hvor Senterpartiets Ola Borten Moe og kulturminister Linda Hofstad Helleland (Høyre) stilte opp sammen for å snakke om viktigheten av «norske verdier» (les: å kunne synge julesanger på skolen og bli tvunget til å dusje etter gymmen så man kan sammenligne kjønnshårutviklingen sin med klassekameratenes)? Ifølge VG inviterte Senterpartiprofilen på «kaffe, vafler og jordbær – gode norske verdier». Men notisredaksjonens bildeanalyse viser at Borten Moe helte i koppen til Helleland fra en vannkoker! Våre eksperter har to teorier om hva han kan ha prøvd å servere: 1. Te (jevnfør tidligere debatter i notisspaltene: fysj). 2. Pulverkaffe. I begge tilfeller er dette det mest unorske som har skjedd siden amerikanske Mondelez kjøpte opp «et lite stykke Norge».

Annonse