Annonse
00:00 - 04. august 2017

Nettavisen-lesere: – Aldri mer «aldri mer»

Annonse

Nettavisen praktiserer avstemninger under hver eneste sak, og disse er en utømmelig kilde til migrene og misantropi. Denne uken spurte de om leserne var «enig med Hadia Tajik i at det nå må tas et skikkelig oppgjør med nynazist-miljøene», etter demonstrasjonen i Kristiansand forrige helg. Tajik kom ikke med noen konkrete forslag i saken, som for øvrig var klippet fra Dagsavisen. Hun sa at demonstrasjoner er innenfor ytringsfriheten, og at politiet ikke kunne håndtere nynazistene alene. «Alle vi andre må også mobilisere. Dette er en verdikamp». 60 prosent av de vel 1800 avgitte stemmene var mot en verdikamp mot nazismen, 10 prosent var usikre.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvererklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.