Annonse
00:00 - 18. august 2017

Maria Berg Reinertsen: Grønnsakspiservise (i moll)

Den ferske veggisen tenker på verden, jeg tenker på middagslogistikk, skriver Maria Berg Reinertsen.

Annonse

På forsommeren lanserte tidsskriftet Samtiden nummeret «Dyrene dør. Du lever som før». Det handlet om dyrs rettigheter, husdyrenes elendige kår og menneskets masseutryddelse av ville dyr. På lanseringsfesten tok redaktør Christian Kjelstrup konsekvensen av artiklene og erklærte at han fra nå av var vegetarianer.

Reaksjonene varierte, fra hjelpsomme vegetaroppskrifter på Kjelstrups svært sosiale Facebook-side til Nationens kommentator Jens Bårdsgårds: «Trendnissene velger bort kjøtt, og vil påtvinge andre samme valg».

Vi kan ikke love ketsjup til alle,
men vi lover å servere deg viktige saker hver dag.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvererklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.