Annonse
00:00 - 25. august 2017

Lurås starter avis

Foto: Christian Belgaux
Annonse

Helge Lurås, som sist var omtalt 30. juni her i avisen i artikkelen «UD lønner omstridt rådgiver», er blitt mediemann. Han starter nettavisen Resett. Styreleder er Mikkel Dobloug, kjent for våre lesere som Alliansen-initiativtager og honorær konsul for Kasakhstan («Samtale i ulendt terreng», 23. desember 2016). Resett skal levere «alternative kontrollerte nyheter», skriver Lurås. Poenget er å gi «eliten» motstand. Finansieringen kommer fra milliardærene Øystein Stray Spetalen og Jan Haudemann-Andersen. Lurås vil skrive om det som mediene ikke tar tak i, og nevner til Aftenposten: «Velferdsstatens bærekraft, velferdssystemet, demografiske utfordringer, utfordringer knyttet til migrasjon, innvandring og integrasjon, og hvordan dette påvirker det norske verdigrunnlaget». Altså innvandring, innvandring, innvandring, innvandring, innvandring og innvandring, og innvandring.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvererklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.