Annonse

Annonse

00:00 - 25. august 2017

Lurås starter avis

Foto: Christian Belgaux

Helge Lurås, som sist var omtalt 30. juni her i avisen i artikkelen «UD lønner omstridt rådgiver», er blitt mediemann. Han starter nettavisen Resett. Styreleder er Mikkel Dobloug, kjent for våre lesere som Alliansen-initiativtager og honorær konsul for Kasakhstan («Samtale i ulendt terreng», 23. desember 2016). Resett skal levere «alternative kontrollerte nyheter», skriver Lurås. Poenget er å gi «eliten» motstand. Finansieringen kommer fra milliardærene Øystein Stray Spetalen og Jan Haudemann-Andersen. Lurås vil skrive om det som mediene ikke tar tak i, og nevner til Aftenposten: «Velferdsstatens bærekraft, velferdssystemet, demografiske utfordringer, utfordringer knyttet til migrasjon, innvandring og integrasjon, og hvordan dette påvirker det norske verdigrunnlaget». Altså innvandring, innvandring, innvandring, innvandring, innvandring og innvandring, og innvandring.

Annonse