Annonse
00:00 - 18. august 2017

Hvem twitrer for Demokratene?

Annonse

I kampen mellom det norske småpartiet Demokratenes bitre to fraksjoner, som vi har fulgt her på notisplass, kan vi notere en liten seier for tapersiden. Fraksjonen til Kim Steinar Kjærner-Strømberg, som ble avsatt som leder etter Morgenbladets avsløringer, har nemlig fått kontroll over twitterkontoen @demokratene. Den legitime partiledelsen, som bruker navnet «Demokratene i Norge», må bruke twitterkontoen @2017Demokratene. @demokratene twitret dermed nylig at «Demokratene ikke surret Demokratene i Norge har gode løsninger for Norge». Denne uken sendte twitterkontoen ut et bilde av den avsatte leder Kjærner-Strømberg smilende med en tykk sigar.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvererklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.