Annonse

Annonse

00:00 - 18. august 2017

Hvem twitrer for Demokratene?

I kampen mellom det norske småpartiet Demokratenes bitre to fraksjoner, som vi har fulgt her på notisplass, kan vi notere en liten seier for tapersiden. Fraksjonen til Kim Steinar Kjærner-Strømberg, som ble avsatt som leder etter Morgenbladets avsløringer, har nemlig fått kontroll over twitterkontoen @demokratene. Den legitime partiledelsen, som bruker navnet «Demokratene i Norge», må bruke twitterkontoen @2017Demokratene. @demokratene twitret dermed nylig at «Demokratene ikke surret Demokratene i Norge har gode løsninger for Norge». Denne uken sendte twitterkontoen ut et bilde av den avsatte leder Kjærner-Strømberg smilende med en tykk sigar.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. For mer godt lesestoff: Bli abonnent

Annonse

Mer fra Aktuelt