Annonse
00:00 - 01. september 2017

Hulhet i krisenarrativet

Foto: Christian Belgaux
Annonse

En subtil liten kamp i kampen. Har VG & co mistet grepet over valgkampens dynamikk? Dramaturgien følges nå til punkt og prikke. Krisenarrativet. Det tette portrettet av Jonas Gahr Støre, «et togkrasj i sakte film». Overskriften «ERNA-LAND» fra Solbergs hjemfylke (glem at hun ligger an til å tape 7,9 prosent). Måling, krise, ny måling, enda mer krise. Men på Facebook smiler Jonas upåvirket og snakker politikk, og oddsselskapet Unibet spår «Ap-bølge over Rogaland» og tror han blir statsminister. Parallelle virkeligheter.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvererklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.