Annonse

Annonse

00:00 - 01. september 2017

Gjør så godt de kan

«Du skal merke forandring i ditt hverdagsliv. Du skal flytende kommunisere deg i et fremmedspråk etter bare 2 uker av å lære. Du skal lese noter på utenlandske internettsider problemløst.» Wernickes afasi, en type talevansker som kan oppstå for eksempel når mennesker får slag, kjennetegnes ved at det er lett å forstå hva de sier, men ikke hva de mener. Notisredaksjonen kan nå avsløre at det er dette som har rammet oversettelsesprogrammene på internett, i hvert fall det som er brukt på siden for «Ny 2-ukers formel til Leo Anders for automatisk læring av fremmedspråk». Vi sier som pudding_master fra kommentarfeltet: «Ok, jeg har bestilt. Jeg skal snart oppdatere om resultater.»

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. For mer godt lesestoff: Bli abonnent

Annonse