Annonse
00:00 - 01. september 2017

Gjør så godt de kan

Annonse

«Du skal merke forandring i ditt hverdagsliv. Du skal flytende kommunisere deg i et fremmedspråk etter bare 2 uker av å lære. Du skal lese noter på utenlandske internettsider problemløst.» Wernickes afasi, en type talevansker som kan oppstå for eksempel når mennesker får slag, kjennetegnes ved at det er lett å forstå hva de sier, men ikke hva de mener. Notisredaksjonen kan nå avsløre at det er dette som har rammet oversettelsesprogrammene på internett, i hvert fall det som er brukt på siden for «Ny 2-ukers formel til Leo Anders for automatisk læring av fremmedspråk». Vi sier som pudding_master fra kommentarfeltet: «Ok, jeg har bestilt. Jeg skal snart oppdatere om resultater.»

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvererklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.