Annonse
00:00 - 11. august 2017

Erna på Stormagasinet

Sent førtitall: Marshall-salg på Steen & Strøm. Foto: Dagbladet / Norsk Folkemuseum
Annonse

Mandag denne uken slo Høyre opp telt på toppen av varehuset Steen & Strøm og hadde valgkamp-kick off i hovedstaden. Vi benytter anledningen til å anbefale ungpikeromanen Vivi i Stormagasinet fra 1947. Her møter vi unge Vivi som har fått jobb i Stormagasinet. Vivi går på, hvis hun skikker seg vel, er det mulighet for både lønnsøkning og fast jobb. Med kapitler som «Bertil får sparken», «Vivi opptrer som reddende engel», «Ikke så morsomt», «Vivi sitter modell» og «Brannen» er det duket for både romantikk og spenning. Og mens Vivi ikke får noe gratis, kan alle nå lese boken via Nasjonalbibliotekets nettsider.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvererklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.