Annonse
00:00 - 11. august 2017

De egentlige slagordene

Annonse

Notisredaksjonen har avholdt sin årlige strategiske konferanse med tittelen: «Hva mangler egentlig i norsk politikk?» Svaret ble: Bokstavmagi! Innsalg: «Vel så avslørende som den sportsinspirerte meningsmålingsjournalistikken». Høyre og Fremskrittspartiet blir «frihetstap møter skryteri». SV + Rødt + Arbeiderpartiet er anagram av «arbeidstrøtt apedriver». Kristelig Folkeparti og Venstre blir «virkeligste senterpartifolk», men også «krisetegn: forspiller akevitt» og «kortvarigst spillfekteriene».

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvererklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.