Annonse
00:00 - 18. august 2017

Årets fotgjenger – det kan være deg

Annonse

Trondheim har som kjent vært Norges fremste sykkelby i en årrekke. Nå vil Miljøpakken, altså det kommunale foretaket som arbeider med klima og transport i trønderbyen, dele ut premie til årets fotgjenger. Vi antar at kandidatene er mange, for vinnerkriteriet kan være at du går til jobben også når det regner. Eller har gått av deg halve magan. Eller går selv om du er funksjonshemmet. Så her er det bare å sette i gang. Send inn forslag. Nominer. Stem. Gå. Leve Svartlamon!

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvererklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.