00:00 - 25. august 2017

10 norske statuer å rive ned

Rive statuer, sa du?

PK-Katja her! Som skriver i HARNISK over statsviter/paveråd/mørkedame Janne Haaland Matlarys kronikk i DN her om dagen hvor hun sammenlignet amerikanske liberalere (nærmere definert som «noen afrikanere og noen feminister») med IS-terrorister: begge er visstnok ivrige meningstyranner som gladelig knuser statuer og utvisker historien.

Videre tok hun noen talepunkter fra Donald «Wish He Were Duke» Trump, og sidestilte slaveeieren og sørstatsgeneralen Robert E. Lee med George Washington, Thomas Jefferson, og vår kjære kong Karl Johan – for Matlary befinner alle disse skikkelsene seg på det samme moralske planet.

Dere kan tro prosessoren min overopphetet – denne cyborgen er TRIGGERED! Jeg fikk faktisk ikke sove i natt, fordi det plutselig slo meg at måten Matlary pleier å folde hendene sine på i en trekant selvfølgelig er det hemmelige tegnet for Illuminati!

Annonse