Annonse
00:00 - 21. juli 2017

Tilbake til kabel-tv

En ny type nettabonnementer kan utfordre det åpne internett i Norge. Men Telenor bedyrer at de digger nettnøytralitet.

Nulltakst: Norsk kommunikasjonsmyndighet overvåker nå nye typer nettabonnemnt som lar deg surfe gratis på utvalgte deler av nettet. De frykter denne typen tilbud kan komme til å true det åpne Internett. ⇥FOTO: GraphicaArtis / Getty Images
Annonse

Hør mer om kampen for og mot nettnøytralitet på Morgenbladets podcast. Abonner gratis via Itunes eller lytt her:

«Internett kan i verste fall begynne å ligne på tradisjonell kabel-tv, hvor du må kjøpe forskjellige kanaler heller enn å ha tilgang til alt», sier Frode Sørensen, seniorrådgiver i Norsk kommunikasjonsmyndighet (Nkom).

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.