Annonse
00:00 - 28. juli 2017

Kjøpesenterpartiet

Annonse

Hvorfor heter det egentlig «Senterpartiet» og ikke «Desenterpartiet»? Er ikke sentere det aller siste det moderne Desenterpartiet prøver å fremstille seg som? Det fører jo bare til uføre over hele linjen, som når det som liksom skal være en ungdomsbevegelse for kulturlandskapet og lokalt mangfold ender opp med å kalle seg Senterungdommen, som, hvis du tenker over det, høres ut som den gjengen på bygda som skulker skolen for å spise bagett med ost og skinke og drikke frappuccino på det lokale Amfi-senteret – det eneste samlingspunktet som er igjen etter at slakteren og gardsbutikken og den hyggelige nipssjappa i handlegaten måtte legge ned fordi de ikke har stor nok parkeringsplass og kundene griper valgfriheten til å handle hvorenn de har best tilbud av Rema 1000 og Coop, eller Samvirkelaget, som byens aller eldste kroker mener å ane at det en gang het. Notisredaksjonen venter svar: Er det dette bygde-Norge dere tror på, Senterpartiet?

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvererklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.