00:00 - 21. juli 2017

God natt, nøytrale nett

Kampen for det åpne internett ser ut til å være tapt i USA. Det er enda godt, mener partiet Liberalistene.

Ikke redd: Roald Ribe (Liberalistene) frykter ikke forskjellsbehandling på internett. Han tror at markedet vet best – også her.​

Hør mer om kampen om nettnøytralitet på Morgenbladets podcast. Abonner gratis via Itunes eller lytt her:

– I disse dager foregår det en eksistensiell kamp om internetts fremtid. Trump-administrasjonen er i gang med å fjerne reglene som sørger for likebehandling på nettet. Her i Norge er det motsatt: I år ble såkalt nettnøytralitet lovpålagt, og alle partier på Stortinget er for. Vi må helt ned til det lille partiet Liberalistene for å finne en annen stemme. Nestleder Roald Ribe: Hva er det som gjør at man skal ta opp kampen mot likebehandling av informasjon på nettet?

Annonse