Annonse

Annonse

00:00 - 07. juli 2017

Gir seg på bunnen

Jan Ove Årsæther har i 17 år vært krumtappen i TV 2-nyhetene. Denne uken sa han opp, samtidig som tidenes dårligste seertall kom.

Bra selvbilde: – Få med at det var dere og ikke jeg som foreslo at jeg skulle ta en selfie, sier Jan Ove Årsæther. Hermed er det nevnt, og vi konstaterer at det er sol på Sicilia. Foto: Jan Ove Årsæther (selfie)

– Hva gjør en nyhetsdirektør når han har levert oppsigelsen og for første gang på 17 år ikke må følge med på det som skjer?

– Jeg befinner meg i alle fall nå med familien på en vingård på vestkysten av Sicilia.

– Det høres ut som et sted for refleksjon over de store spørsmål, slik som hva TV 2 nyhetene egentlig har bidratt med i det norske samfunnet. Når jeg spør, er det fordi både kongeparet og statsministeren var med på åpningsshowet i 1992 og hadde store forventninger.

HER !

Annonse