Annonse
00:00 - 28. juli 2017

Des-pa-cito

Illustrasjon: Morgenbladet (kildefoto: Getty Images)
Annonse

Hva har Justin Bieber og Venezuelas president Nicolás Maduro til felles? Begge har laget remiks av den globale monsterhiten «Despacito». Låta, laget av reggaeton-pionerene Daddy Yankee og Luís Fonsi, er nå verdens mest strømmede sang med 4,6 milliarder avspillinger, og kanskje akkurat det en upopulær president trenger. Eller? Maduro viste frem remiksen denne uken, der den opprinnelige teksten er byttet ut med en hyllest til presidentens planer om å endre grunnloven. Tilhengerne hans danser iherdig i musikkvideoen, men Yankee og Fonsi furter i sosiale medier: – Musikken min skal nytes, ikke brukes som propaganda, skriver Fonsi på Twitter.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvererklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.