00:00 - 28. juli 2017

Alt stemmer

I vårt store stortingoskop kan du se hva ditt stemmetegn egentlig betyr.

V: Du har stemt for Frp. Det virker kanskje overraskende, siden Venstre hater Frp. Men Venstre, som stort sett har et sted mellom to og ti representater og ikke vil at Frp skal i regjering, men som heller ikke vil at Ap skal være i regjering, har skylden for at Høyre velger Frp i regjering, på samme måte som en mor som foretrekker blodpølse til middag må ta skylden for at tenåringsdatteren får hjelp av sin far til å rømme fra huset og spise på McDonalds, der hun treffer en tøff fyr med Volvo og kommer hjem, gravid.

 

H, Frp: Du har stemt Frp. En stemme til Høyre blir delt likt med lik-og-del-minister Listhaug, mens en stemme til Frp er en hel stemme for Listhaug. Så langt er altså alle alternativer mellom en halv og en hel stemme på Frp.

Annonse