Annonse
00:00 - 23. juni 2017

Takk og farvel

15 år og 229 dager satt Heikki Holmås på Stortinget. – Jeg håper historiens dom over Erna Solberg blir knallhard, sier han om Høyres samarbeid med Frp.  

Avtroppende ridder: Heikki Holmås er blant mye annet ridder av Det gylne horn som utdeles av foreningen Hyperion, Norsk forbund for fantastiske fritidsinteresser. Holmås har nemlig siden studiedagene drevet med rollespill og var lenge en lederskikkelse i miljøet i Bergen. Her er han ulastelig antrukket for sitt nye liv som masterstudent ved Handelshøyskolen BI.
Annonse

– Hvor viktig er lynne i politikken? 

– Lynne?

– Ja, når jeg spør er det fordi du og Audun Lysbakken kjempet om ledervervet i SV etter Kristin Halvorsen. Godlynte er dere begge, men det var den alltid blide, altså du, som tapte mot alvorsmannen Lysbakken, og siden har mange lurt på om dette var et heldig valg for SV.

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.