00:00 - 23. juni 2017

Takk og farvel

15 år og 229 dager satt Heikki Holmås på Stortinget. – Jeg håper historiens dom over Erna Solberg blir knallhard, sier han om Høyres samarbeid med Frp.  

Avtroppende ridder: Heikki Holmås er blant mye annet ridder av Det gylne horn som utdeles av foreningen Hyperion, Norsk forbund for fantastiske fritidsinteresser. Holmås har nemlig siden studiedagene drevet med rollespill og var lenge en lederskikkelse i miljøet i Bergen. Her er han ulastelig antrukket for sitt nye liv som masterstudent ved Handelshøyskolen BI.

– Hvor viktig er lynne i politikken? 

– Lynne?

– Ja, når jeg spør er det fordi du og Audun Lysbakken kjempet om ledervervet i SV etter Kristin Halvorsen. Godlynte er dere begge, men det var den alltid blide, altså du, som tapte mot alvorsmannen Lysbakken, og siden har mange lurt på om dette var et heldig valg for SV.

Annonse