Annonse
00:00 - 19. mai 2017

Lek(-sikon) i arbeidstiden

Foto: Venstre
Annonse

Twitterkontoen @wikistorting følger med på hvilke Wikipedia-artikler som blir redigert av Stortingets ip-adresser. For eksempel la noen på Stortinget til kapittelet «politiske gjennomslag» under artikkelen for Iselin Nybø (bildet), stortingsrepresentant fra Rogaland. Redigeringene fra tinget reformerer det ellers så kjedelige leksikonspråket med det enda verre pr-språket. Nybø har «dedikert seg selv» til utdanningssaker, var «sentral i utformingen» av nærpolitireformen og «en pådriver» som «lykkes» med å få gjennomslag for fornybarhet. Det fikk stå åtte dager, men det anonyme skrytet kan for alltid beskues på https://goo.gl/CazA1F.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse