00:00 - 12. mai 2017

Kaffe: En ny form for te

Kaffen skal være lysbrent, forstår vi. Kaffeprofet Tim Wendelboe sier til avisen Dagen at Norge går i bresjen for lysbrent kaffe. Hva er egentlig dette nye kaffeskvipet? Vi leser smaksbeskrivelser på nettet: «Smaker friskt av rips og kirsebær med en underliggende floral tone». «Delikat og fløyelsmyk med saftig avslutning». «Smak av modne skogsbær og sjokolade, ettersmak av saftig syltetøy og vanilje». «Mørke bær og krydder… frukt og karamell… rødt eple». «Hint av melkesjokolade». «Toner av honning». «Intens duft av bær og syrin». Seriøst, kaffedrikkere?

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Les Morgenbladet digitalt i 10 uker for 10 kr. Bli abonnent
Annonse