00:00 - 28. april 2017

Målingenes president

Å være populær betyr mer for Donald Trump enn å gjennomføre politikk. Derfor kan muren mot Mexico vente.

Trump-kjenneren: Michael D‘Antonio er blitt en av USAs mest etterspurte eksperter på president Donald Trump, takket være biografien Sannheten om Trump. Denne uken har D‘Antonio besøkt Norge.

Lørdag runder Donald Trump sine første hundre dager som president i USA. Hver dag har han bydd på kontroverser og ­overraskelser. Mediene, og enda mindre ­velgere flest, har knapt greid å henge med i ­svingene.

– Vi er utslitt, sier Michael D’Antonio, journalist, kommentator hos CNN og forfatter av en biografi om Trump som kom høsten 2015. Han er ikke overrasket over all støyen rundt Trump, hans helomvendinger, løgner og intense forsvar av egen fortreffelighet.

– Det samsvarer med den mannen jeg kjente før han ble valgt, en veldig selvsikker og aggressiv person som insisterer på at virkeligheten er som han sier at den er, i stedet for slik vi alle kan se at den er, sier D’Antonio.

Annonse