Annonse
00:00 - 03. mars 2017

Ukens Brende

Annonse

«Det 21. århundret tilhører ikke den som står stille. Verden beveger seg – og det skal vi også gjøre.» (Utenriksminister Børge Brende i en kommentarartikkel i Dagens Næringsliv onsdag).

Denne utenrikspolitiske prosaen skaper store forventninger til det som snart kommer: Stortingsmelding om veivalg, stortingsmelding om havets rolle i utenrikspolitikken, strategidokument for bistand til sårbare stater, utviklingspolitisk stortingsmelding, utenrikspolitisk redegjørelse i Stortinget i neste uke. Den aldri hvilende globetrotter Brende tenker høye tanker under skyene, på evig ferd mellom kontinentene, og drysser sine store visjoner over oss.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Aktuelt