Annonse
00:00 - 03. mars 2017

Ukens Brende

Annonse

«Det 21. århundret tilhører ikke den som står stille. Verden beveger seg – og det skal vi også gjøre.» (Utenriksminister Børge Brende i en kommentarartikkel i Dagens Næringsliv onsdag).

Denne utenrikspolitiske prosaen skaper store forventninger til det som snart kommer: Stortingsmelding om veivalg, stortingsmelding om havets rolle i utenrikspolitikken, strategidokument for bistand til sårbare stater, utviklingspolitisk stortingsmelding, utenrikspolitisk redegjørelse i Stortinget i neste uke. Den aldri hvilende globetrotter Brende tenker høye tanker under skyene, på evig ferd mellom kontinentene, og drysser sine store visjoner over oss.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Akkurat nå er det opptil 50 prosent rabatt. Bli abonnent
Annonse