Annonse
00:00 - 03. mars 2017

Triks fra forrige kommunereform

Annonse

«Fordi den kommunale inndeling for tiden er under rask omlegning, har redaksjonen valgt å utelate kommunegrensene», leser vi i forordet til Cappelens norgesatlas fra 1963. Slik skapes en følelse av oppløsing og forandringer som ikke kan stoppes. Skal dagens kommunereform lykkes, bør kommunalminister Jan Tore Sanner straks innlede et samarbeid med Statens kartverk og Google maps om å viske ut alle kommunegrenser på de digitale kartene. Hvordan kjempe for å bevare kommunegrenser du ikke en gang kan finne dem igjen på kartet?

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Aktuelt