Annonse
00:00 - 17. februar 2017

Store planer

Det er på tide å innrømme det: Alt sammen er sant.

Annonse

Det er noe vi ikke har fortalt dere. Idet man blir ansatt her i Mediene, så er det et dokument å skrive under på. Med blod.

Ved å signere dokumentet, overdrar vi sjelen til de som eier hele verden, nemlig den kommunistiske orden av marxistiske, katolske jøder i det muslimske brorskap. Altså de som styrer det meste: børser, stater, FN, Nato, NSB og det internasjonale filateliforbundet.

Vi skjuler terrorisme ved å skrive så mye om det at ingen lenger får det med seg. Det er mediene som bestemmer hvem som skal vinne valg ved å skrive så utspekulert nedlatende kommentarer at folk, som en gjeng sauer, gjør det motsatte. Bare se på brexit og Trump. Vi fant opp klimaendringene for å lokke folk til å stemme for grusomme tiltak som mindre forurensing og mer fritid.

ALLEREDE ABONNENT?
Kjøp abonnement
Inntil 40 % rabatt
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

«En halv liter melk, to små kavringer eller to knekkebrød med margarin og mysost, kneippbrød med margarin og mysost, et halvt eple eller en halv appelsin – eller hundre gram gulrot…»