Annonse
00:00 - 17. februar 2017

Store planer

Det er på tide å innrømme det: Alt sammen er sant.

Annonse

Det er noe vi ikke har fortalt dere. Idet man blir ansatt her i Mediene, så er det et dokument å skrive under på. Med blod.

Ved å signere dokumentet, overdrar vi sjelen til de som eier hele verden, nemlig den kommunistiske orden av marxistiske, katolske jøder i det muslimske brorskap. Altså de som styrer det meste: børser, stater, FN, Nato, NSB og det internasjonale filateliforbundet.

Vi skjuler terrorisme ved å skrive så mye om det at ingen lenger får det med seg. Det er mediene som bestemmer hvem som skal vinne valg ved å skrive så utspekulert nedlatende kommentarer at folk, som en gjeng sauer, gjør det motsatte. Bare se på brexit og Trump. Vi fant opp klimaendringene for å lokke folk til å stemme for grusomme tiltak som mindre forurensing og mer fritid.

ALLEREDE ABONNENT?
Kjøp abonnement
Inntil 40 % rabatt
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse