Annonse

Annonse

00:00 - 17. februar 2017

Hårfine nyanser skiller menn

Foto: Getty Images

Forrige uke spurte vi hva som ligger bak den kvinnelige offentlig sektor-frisyren. Nå: menn. Der er det kort klipp med pedantisk, ukentlig frisering av kinnskjegget for å unngå kløtsjkoteletter som gjelder. Toppen skal i utgangspunktet gres diskret til siden, men nyansene gir subtile hint. Tintin-aktig topp innvarsler opprørsk friskus. Lang, dandert lugg har rundbrenneren. Skarpt og vannkjemmet skille betyr at man har tatt bedriftsøkonomi. Utstudert, filmstjerneaktig todagersskjegg hver eneste dag: «Jeg er en selvstendig mann som ikke bruker tid på utseendet». Helt skallet: Statsråd.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. For mer godt lesestoff: Bli abonnent

Annonse

Mer fra Aktuelt