Annonse
00:00 - 06. januar 2017

Politikken virker

Annonse

Høyre og Frp lykkes i regjering, skattekuttene gir utslag i statistikken! Det kan vi se ut av lesning – langt på overtid – av OECDs statistikk over medlemslandenes skatteinntekter som andel av bruttonasjonalprodukt. Norges andel var i 2015 på 38,1 prosent, ned fra 39,9 prosent i 2013, da Erna Solberg overtok regjeringsroret. Danmarks skatt som BNP-andel var til sammenligning 46,6 prosent. Om dette er positivt eller negativt for Norge eller Danmark? Aner ikke.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Aktuelt