Annonse
00:00 - 06. januar 2017

Grovutkast til norsk kanon

Annonse

«Deilig er jorden», brunost, Ibsen, Marit Bjørgen, Kygo, Grieg, Hellbillies, Kari Bremnes, Nico og Vinz, trekkspill, Henry Kissinger, Jan Eggum, Dirty dancing, julegudstjenester, cupfinale i fotball, Marcus og Martinus, Prebz og Dennis, Snekker Andersen og julenissen (filmversjonen), MGP ­junior. (Kortlisten er automatisk generert ved å hente ut alle kulturprodukter omtalt på kulturministeren Linda Hofstad Hellelands Facebook-side i november og ­desember 2016).

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Aktuelt