Annonse
00:00 - 23. desember 2016

Maria Reinertsen: Julemonsteret og jeg

Må vi bake syv slag? Å ja! skriver Maria Berg Reinertsen.

Annonse

Det virket som en god idé da jeg startet, å skrive et forsvar for julestria. Men nå har jeg en havrekjeksdeig som ligger i kjøleskapet, blekbrun og trivelig, vel to kilo hvorav halvparten er smør og sukker. Det lille beistet distraherer meg.

Og den ene gutten med sår hals jager den andre gutten med omgangssyke: «Jeg er en slem nisse!» Jeg ringer mamma og spør om havrekjeks kan bli en smittebærer hvis de bakes av barn fulle av virus. For poenget var jo at vi skulle gjøre dette sammen. Barna og jeg. Føre tradisjoner og oppskrifter og julekos og bla-bla-bla videre.

Lese mer?

— Prøv Morgenbladet —
Det er
ettertanken
som teller
Inntil 30% rabatt
Bestill her
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Aktuelt