Annonse
10:53 - 02. desember 2016

Her retter konsernsjefen på foreldrenes referat

Foreldrerådet møttes for å diskutere kritikk mot skolen. Konsernsjef og rektor Fatih Deveci krevde at møtereferatet skulle skrives om.

Konsernsjefens ord: «Jeg føler at denne seksjonen må skrives om», skriver rektor og konsernsjef Fatih Deveci om referatet fra møtet i Foreldrerådets arbeidsutvalg (FAU), hvor han selv ikke deltok. Han merket en halv side i blått og krevde det tatt vekk. Scan fra møtereferatet
Annonse

Fredag 18. mars møttes Foreldrerådets arbeidsutvalg (FAU) ved Northern Lights International School i Oslo for å diskutere saker som hadde kommet inn fra foreldrene.

Skolen er én av tre skoler i Norlights Education AS, en kjede Fethullah Gülen-inspirerte skoler som Morgenbladet har satt søkelys på de siste ukene.

 

ALLEREDE ABONNENT?
Kjøp abonnement
Inntil 50 % rabatt
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

«Når den årlige politikkfestivalen Arendalsuka sparkes i gang om noen uker, er det som alltid med et bredt spekter av norske organisasjoner og foreninger på plakaten. Foruten alle…»