Annonse
00:00 - 09. desember 2016

Bjørnedyrets utholdenhet

Faksimile fra Vox
Annonse

Bjørnedyret er, som trofaste lesere av denne spalten vil vite, verdens mest hardføre skapning. Det mikroskopiske dyret kan tørkes, fryses, kokes, bombarderes med radioaktiv stråling, sendes ut i verdensrommet og komme levende fra det. Det har også forbausende seksuelle evner, ifølge fersk forskning omtalt av Vox. Til tross for at det er forsket på Bjørnedyret i 240 år, har man visst lite om hvordan de parrer seg. Nå er prosessen, hvor hanndyret på merkelig vis klemmer kroppen rundt hunnens hode, grundig dokumentert, blant annet gjennom videoer av 30 kopulerende bjørnedyr-par. De holder vanligvis på i en times tid før samleiet avsluttes, etter at hannen har ejakulert flere ganger.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Akkurat nå er det opptil 50 prosent rabatt. Bli abonnent
Annonse