Annonse
00:00 - 04. november 2016

Trumpisme på norsk

Erik Dahl fronter «alternativhøyre» i Norge. Den politiske bevegelsen har vokst frem på nettet, og påvirker nå valget i USA. – Jeg tror Trump vil vinne og det har jeg trodd lenge, sier Dahl.

«Blitt kalt verre ting»: Det gjør ingenting for Erik Dahl å bli kalt rasist – han mener ordets injurierende kraft er borte. Han skriver en barnebok med anti-kommunistiske perspektiver, og sier horrorforfatteren H. P. Lovecraft er favoritten.
Annonse

«Jeg var lenge en lat slappfisk uten planer eller ambisjoner», har Erik Dahl skrevet om seg selv på den politiske bloggen Kokohøyre: «Du ville ikke fått meg til å trene om du fristet med gratis fitte.»

Men inspirert av en podcast med Joe Rogan, en amerikansk komiker, ekspertkommentator på kampsport og forkjemper for psykedeliske stoffer, begynte Dahl å trene, særlig med hoppetau, og ved å løfte femliterskanner fulle av vann, hektet på hver side av en ishockeykølle:

«Å bevitne brystet sitt vokse raskere enn puppene til en overvektig, høypubertal jente er noe av det mest motiverende som finnes», skrev Dahl videre, i innlegget titulert «Treningsregime: Hvordan Kultivere Rå Styrke og Maskulinitet», publisert på Kokohøyre.

Allerede abonnent?
Fra
189 kroner
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning.
Du får alt stoffet som er i papiravisen,
eksklusive nettsaker, eAvis
og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse