Annonse
00:00 - 21. oktober 2016

Dødsdialogen

Det eneste vi vet sikkert, er at vi skal dø – men når er riktig tidspunkt? Er ditt liv verd å leve? Hvem skal i så fall avgjøre om du bør dø? Postdoktor i filosofi Ole Martin Moe er tilhenger av aktiv dødshjelp. Professor Jan Grue er motstander. De to mennene i 30-årene holder til ved Universitetet i Oslo, noen meter fra hverandre. Morgenbladet inviterte dem til en gammeldags brevveksling om liv og død.

Uenige om dødshjelp: Ole Martin Moen (til venstre) og Jan Grue.
Annonse

Etter å ha lest brevvekslingen kan du høre Grue og Moenes oppsummering av debatten på Morgenbladets podcast. Abonnér gratis via Itunes eller lytt her:

 

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.