Annonse
00:00 - 21. oktober 2016

Dødsdialogen

Det eneste vi vet sikkert, er at vi skal dø – men når er riktig tidspunkt? Er ditt liv verd å leve? Hvem skal i så fall avgjøre om du bør dø? Postdoktor i filosofi Ole Martin Moe er tilhenger av aktiv dødshjelp. Professor Jan Grue er motstander. De to mennene i 30-årene holder til ved Universitetet i Oslo, noen meter fra hverandre. Morgenbladet inviterte dem til en gammeldags brevveksling om liv og død.

Uenige om dødshjelp: Ole Martin Moen (til venstre) og Jan Grue.
Annonse

Etter å ha lest brevvekslingen kan du høre Grue og Moenes oppsummering av debatten på Morgenbladets podcast. Abonnér gratis via Itunes eller lytt her:

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Aktuelt