Annonse
00:00 - 19. august 2016

Nittitallet vil ha sine buzzwords tilbake

Illustrasjon: Nordic/Statsbygg
Annonse

Nettstedet frifagforening.no melder at det nye regjeringskvartalet blir planlagt med underdekning av plasser – med vilje. Fra før var det klart at de skal sitte i åpne, blestfulle landskaper, en beslutning ekspertene hudflettet i Morgenbladet i juli 2014. Men nå skal de altså også ha hotseating, der ingen har fast plass og man tar en ny arbeidsstasjon hver dag, som man da må rydde før man forlater. Dette gir «fleksibilitet og interaksjon», også kjent som «plassmangel og krangling». Det kan imidlertid være at tiltaket kan sørge for at regjeringens mål om færre byråkrater endelig lar seg realisere.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Vi har inntil 50 prosent rabatt for nye abonnenter. Bli abonnent
Annonse