Annonse
20:00 - 01. september 2016

«Det er noen som synes det er ekkelt at jeg går bak og ser hva de har på skjermen.»

Inger Stensaker forsøker alltid å aktivisere studentene, selv når hun foreleser for 500 av dem samtidig.

Norsk forankring: Mens mye av faglitteraturen er engelskspråklig, trekker Inger Stensaker norske bedrifter inn i undervisningen.
Annonse

– Du har fått ros for å bringe verden inn i klasserommet – eller i hvert fall næringslivet inn på Norges Handelshøyskole. Helge Lund troppet for eksempel opp i auditoriet da han var konsernsjef i Statoil. Hvordan fikk du han til å komme?

– Det var overraskende enkelt, han sa ja med en gang. Jeg tror faktisk aldri jeg har fått nei fra en toppleder – de er veldig velvillige til å komme som gjesteforelesere. Det handler bare om å være fleksibel på tidspunktet, siden de har så travle kalendre.

– Hvordan forbereder du næringslivstoppene sånn at de kommer for å snakke om noe som er relevant for kurset, og ikke bare opptrer som en kjendis i klasserommet?

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Aktuelt