Annonse
00:00 - 19. august 2016

Arven fra de flyvende marmorstatuer

Norges første OL-gull var et resultat av nasjonsbygging, og en østerisk bokbinder.

Endelig hjemme: Den norske turntroppen ble hyllet på linje med heltene fra polferdene. Her står de i giv akt foran kongen og statsministeren på Akershus festning. Legg merke til tilskuerne som har klatret opp i trærne. (Foto: Postkort, fotograf ukjent.)
Annonse

Hør Jan Holm fortelle mer om De flyvende marmorstatuer på Morgenbladets podcast

 

Lese mer?

— Prøv Morgenbladet —
Det er
ettertanken
som teller
Inntil 30% rabatt
Bestill her
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.