Annonse
00:00 - 22. juli 2016

Med lite snus å brännvin klarar man allt

Annonse

Artistene flykter fra Sverigedemokratenes sommerfestival, melder DN.se. Partileder Jimmie Åkessons årlige tale i Sölvesborg skulle i år bli en festival for hele familien, men nå butter det imot på underholdsningssiden. Blant de få bandene som ikke har trukket seg er «vikingarock»-spesialistene Ultima Thule, kjent for plater som Vikingablod; Blonda, svenska vikingar; Hurra för Nordens länder; Sverige, Sverige fosterland; Lejonet från Norden og Skinhead.

– Det kommer att bli väldigt barnvänligt och bra, lover musikkansvarlig Marcus Öhrn. I tillegg spiller det lokale partybandet Runes Trajsko, med mottoet «vi underhåller ALLA som gillar att ha skoj!! Glöm inte, med lite snus å brännvin klarar man allt!!»

ALLEREDE ABONNENT?
Kjøp abonnement
Inntil 50 % rabatt
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse