Annonse
00:00 - 22. juli 2016

Med lite snus å brännvin klarar man allt

Annonse

Artistene flykter fra Sverigedemokratenes sommerfestival, melder DN.se. Partileder Jimmie Åkessons årlige tale i Sölvesborg skulle i år bli en festival for hele familien, men nå butter det imot på underholdsningssiden. Blant de få bandene som ikke har trukket seg er «vikingarock»-spesialistene Ultima Thule, kjent for plater som Vikingablod; Blonda, svenska vikingar; Hurra för Nordens länder; Sverige, Sverige fosterland; Lejonet från Norden og Skinhead.

– Det kommer att bli väldigt barnvänligt och bra, lover musikkansvarlig Marcus Öhrn. I tillegg spiller det lokale partybandet Runes Trajsko, med mottoet «vi underhåller ALLA som gillar att ha skoj!! Glöm inte, med lite snus å brännvin klarar man allt!!»

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Aktuelt