Annonse
00:00 - 15. juli 2016

Aslak Bonde om beredskapsarbeid

Jernbaneverket og Justisdepartementet slurver og somler med beredskapsarbeidet. Kanskje er en ny ukultur i emning, skriver Aslak Bonde.

Annonse

Statsminister Erna Solberg var sjeldent selvkritisk da hun mandag lot seg intervjue av VG om arbeidet med å forbedre politiets beredskap. Selv om hun, som vanlig, la mye av skylden på de rødgrønne, innrømmet hun at arbeidet med å lage et nytt beredskapssenter for politiet har gått altfor sakte.

Mandag hadde også Dagens Næringsliv en reportasje om beredskap. Avisen skrev om Jernbaneverkets arbeid med såkalte beredskapsanalyser for 50 tunneler og stasjoner. Ifølge konsulentselskapet Lloyd’s Register Consulting er analysene for 31 av dem klart mangelfulle.

 

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Aktuelt