Annonse
00:00 - 10. juni 2016

Tilbake der det startet

Annonse

Hør om jakten på svanekuken i Morgenbladets podcast. Abonnér via Itunes:

 

Det ble ikke jordomseiling for den kanskje uforholdsmessig kjente kuksvanen fra Akerselva. Her om dagen tikket det nemlig inn et bilde til Morgenbladets redaksjon: Thorleif Gjedebo, rektor ved Strykejernet Kunstskole, i nyinnkjøpt gummibåt og i full gang med å taue inn svanen. De var en hel gjeng som hjalp til med å redde kuken, som i sin tid ble laget på skolen, forteller rektoren. Nå ligger ligger den på land ved utestedet Ingensteds. «Vi skal få reparert og malt den igjen, kanskje i hudfarge denne gangen», sier Gjedebo i Morgenbladets podkast denne uken. (Red .anm.: Æsj.) Skulle den sette ut på nye eventyr, lover vi å følge med.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Aktuelt