Annonse
00:00 - 10. juni 2016

Tilbake der det startet

Annonse

Hør om jakten på svanekuken i Morgenbladets podcast. Abonnér via Itunes:

 

Det ble ikke jordomseiling for den kanskje uforholdsmessig kjente kuksvanen fra Akerselva. Her om dagen tikket det nemlig inn et bilde til Morgenbladets redaksjon: Thorleif Gjedebo, rektor ved Strykejernet Kunstskole, i nyinnkjøpt gummibåt og i full gang med å taue inn svanen. De var en hel gjeng som hjalp til med å redde kuken, som i sin tid ble laget på skolen, forteller rektoren. Nå ligger ligger den på land ved utestedet Ingensteds. «Vi skal få reparert og malt den igjen, kanskje i hudfarge denne gangen», sier Gjedebo i Morgenbladets podkast denne uken. (Red .anm.: Æsj.) Skulle den sette ut på nye eventyr, lover vi å følge med.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Akkurat nå er det opptil 50 prosent rabatt. Bli abonnent
Annonse