Annonse
00:00 - 03. juni 2016

Oraklenes tid

Ekspertsektoren preges av stor innovasjon. Nå kan også du nyte godt av utviklingen.

Annonse

Etter flere års vellykket drift av spalten for Morgenbladets etiker, planlegger vi nå en kraftig utvidelse av servicetilbudet:

Er du lei av overfladisk optimisme, lallende lykke, meningsløse morsomheter og ivrig idealisme? Stønner du daglig over hvordan de uforbederlige kretinerne som omgir deg forledes av entusiastiske sjarlataner? Er en annen verden umulig? Få en venn i Morgenbladets kyniker!

Er du av dem som alltid føler trang til å si noe etter en debatt eller et foredrag? Har du noen gang funnet deg selv i den posisjonen at du føler for å bidra med et langt resonnement til en slik spørsmålsrunde, men mangler noe du faktisk undrer på, og derfor må finne på et spørsmål («Hva tenker panelet om det jeg sa nå», for eksempel)? Da er du i målgruppen for Morgenbladets vet-ikker – spalten der posisjonering og posering velfunderte spørsmål besvares med et ydmykt «vet ikke».

ALLEREDE ABONNENT?
Kjøp abonnement
Inntil 40 % rabatt
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse