Annonse
00:00 - 03. juni 2016

Oraklenes tid

Ekspertsektoren preges av stor innovasjon. Nå kan også du nyte godt av utviklingen.

Annonse

Etter flere års vellykket drift av spalten for Morgenbladets etiker, planlegger vi nå en kraftig utvidelse av servicetilbudet:

Er du lei av overfladisk optimisme, lallende lykke, meningsløse morsomheter og ivrig idealisme? Stønner du daglig over hvordan de uforbederlige kretinerne som omgir deg forledes av entusiastiske sjarlataner? Er en annen verden umulig? Få en venn i Morgenbladets kyniker!

Er du av dem som alltid føler trang til å si noe etter en debatt eller et foredrag? Har du noen gang funnet deg selv i den posisjonen at du føler for å bidra med et langt resonnement til en slik spørsmålsrunde, men mangler noe du faktisk undrer på, og derfor må finne på et spørsmål («Hva tenker panelet om det jeg sa nå», for eksempel)? Da er du i målgruppen for Morgenbladets vet-ikker – spalten der posisjonering og posering velfunderte spørsmål besvares med et ydmykt «vet ikke».

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.