Annonse
00:00 - 03. juni 2016

Lena Lindgren: Fritt ord driver et høyt spill

Fritt ord driver et høyt spill, skriver Lena Lindgren.

Annonse

Fritt Ord har gitt 100 000 kroner til en bok med tegningene til Thomas Knarvik, kunstneren som pleide å tegne hvite debattanter som blir voldtatt av skjeggete muslimer, men som nylig oppdaget at han kunne få enda mer oppmerksomhet ved å tegne ikke-hvite mennesker som aper.

 

Ingen behøver å tvile på at jeg gjerne vil forsvare Thomas Knarviks tegning. De siste ukene har jeg tygd på om jeg også kan forsvare [Esbati-tegningen].

Lese mer?

— Prøv Morgenbladet —
Det er
ettertanken
som teller
Inntil 30% rabatt
Bestill her
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Aktuelt