Annonse
00:00 - 13. mai 2016

Kuken kommer, forts.

Foto: Morgenbladet
Annonse

Den har seilt videre nedover, den i herværende spalte tidligere omtalte kuksvanen. Om man finner den rette vinkelen, og myser gjennom det nyutsprungne løvet, kan man nå så vidt skimte kuken og Morgenbladet samtidig. Men noe har skjedd under reisingen. Den stolte fallos er blitt en redd liten pikk. Den har rodd seg inn til elvebredden. Testiklene bader i mudder. Glansen er vendt oppover elven. Om man er helt stille, kan man av og til høre den ejakulere små jammersanger: «Blå, å Blå! Gid jeg var hos deg nå!»

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Aktuelt