Annonse
00:00 - 29. april 2016

En lang mai

Foto: Stian Håpnes og Øistein Dahle
Annonse

Det har allerede vært i gang en stund, til slutt blir det nesten en hel måned med fest. Det høres umenneskelig hardt ut. Nytt i 2016 (for Notisredaksjonen): Skinnyjeans-russedress. Glitre- og paljettbokstaver på buksene. Fortsatt ingen sære trønderfrakker i Oslo. Og, for å virkelig sette stemningen for du skjønne, milde, årets russelåter:

«Det surkler i musa, renner inn baller, hoesa åpner opp slusa. Klikken vår er rusa, bussen din blir grusa.»

«Bli med inn i helvete, hooker en TØS, jeg vil se deg ­naken, så slipp deg løs»

«Damer blir berusa, bare husk å shave kusa».

God feiring.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Aktuelt